About me

Untitled-1 Mijn passie voor eten is er min of meer met de paplepel in gegoten. Al vanaf jongs af aan genoten wij elke avond van een heerlijke maaltijd en keek en hielp ik graag mee in de keuken. Mijn vader was chefkok bij de FNV Bondgenoten en mijn moeder heeft altijd van nature de heerlijke Hollandse en Indonesische keuken kunnen klaarmaken voor ons. Door zelf elke dag vers gekookt eten te hebben gegeten heb ik nooit de behoefte gehad om een kant en klare hap te halen omdat het nooit de bevrediging gaf van echt vers gekookt eten.
Doordat ik jaren lang in Amsterdam heb gewoond met mijn gezin, heb ik zodoende de wereld van “de ambachtelijke traiteur” mogen ontdekken. Veelal omdat wij vaak doodmoe thuis kwamen na ons werk, dit zal velen die dit nu lezen bekend in de oren klinken, was boodschappen doen en koken echt een no-go en omdat je toch een beetje verantwoordelijk wilt eten als gezin kwamen we al snel bij onze traiteur op de hoek waar we heerlijk vers eten konden ophalen.
Na onze verhuizing van Amsterdam naar Nieuwegein had ik eindelijk de beschikking tot een fijne grote keuken en een heerlijk oven. Die grote keuken en fijne oven hebben ertoe geleid dat ik één van mijn grootste passies eindelijk kon oppakken en al snel was het niet alleen mijn gezin die daar de vruchten van plukte maar ook de mensen om ons heen.
Zo ging het al snel van een paar gezinsleden naar familie en ook buren. Via deze website kwam mij ter oren dat je zelfgemaakt eten kon aanbieden aan mensen in de omgeving en al snel na de eerste klanten deed de mond op mond reclame zijn werk en kwamen er meer en meer klanten bij.
Leuke mensen die allemaal houden van heerlijk eten, gezond eten, eten dat voldoening schenkt, uiteraard ook met zorg is ingekocht en waar kan biologisch. Mensen die niet altijd evenveel tijd hebben om zelf te koken, of het minder leuk vinden en toch lekker, makkelijk en gezond willen eten. Al deze personen hebben gekozen voor Meliciousfood en weten stuk voor stuk dat er elke dag iemand met liefde en passie zorgvuldig gerechten voor ze creëert die aan het einde van een lange dag opgehaald kunnen worden om er vervolgens thuis van te genieten.
Omdat Meliciousfood niet alleen staat voor lekker eten maar ook voor gezond eten en een gezonde levensstijl bieden we iedereen geheel vrijblijvend de kans om een voedingsschema op maat te ontvangen, gemaakt door een voedingsdeskundige. Daarnaast bieden we binnenkort een uniek concept aan waarbij je naast het voedingsschema op maat ook alle maaltijden op maat kan ophalen of ontvangen. Nog nooit was het behalen van jouw persoonlijke doel(en) zo..

Lekker, makkelijk & gezond!

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes